Φυσικό Lifting με RF

Η θεραπεία πραγματοποιείται με το πρωτοποριακό Venus Legacy της εταιρείας Venus Concept και ειδικότερα με τις κεφαλές OctiPolar, DiamondPolar και 3DFace. Με τη συνεργική δράση 2 τεχνολογιών Multi-Polar Radiofrequency (RF)  και Pulsed Electro Magnetic Fields(PEMF) η επιδερμίδα αναδομείται και το πρόσωπο βρίσκει τη χαμένη του λάμψη και σφριγηλότητα.

 

pdopdopdo

 

Στόχος της θεραπείας είναι να πυκνώσει τους εν τω βάθει ιστούς του προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ με 100% φυσικό τρόπο, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τον αριθμό των λιποκυττάρων στο διπλοσάγονο και τις παρειές. Η θεραπεία διαρκεί από 30-45 λεπτά και επαναλαμβάνεται ανά 7-10 μέρες για 7-8 φορές. Τα ζυγωματικά και οι ρινοπαρειακές αύλακες ανασηκώνονται, μειώνεται το οίδημα και οι μαύροι κύκλοι και το δέρμα ανακτά η χαμένη του λάμψη. Η θεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής και χαλαρωτική. Δεν συνιστάται σε ασθενείς με ενεργό ροδόχρου ακμή γιατί μπορεί να αυξήσει το ερύθημα.

 

Υπάρχουν αντενδείξεις;

Η μέθοδος δεν εφαρμόζεται στην κύηση, το θηλασμό, σε ασθενείς με πρόσφατο ιστορικό καρκίνου, σκληροδερμία, καθώς και σε περιοχές που υπάρχουν έντονες ευρυαγγείες  και κιρσοί.

 

  ραδιο

Το προσωπικό της δερματολογικής κλινικής Oncoderm Center στα Ιωάννινα είναι έμπειρο και πιστοποιημένο.